Atria Group na HR konferenciji u Pragu
18/01/2017
  • atmadmin
  • Vesti
  • Коментари су искључени на Atria Group na HR konferenciji u Pragu

Konferencija HR Inspiracija, pod okriljem češke organizacije za razvoj ljudskih resursa ,,People Management Forum“, održala se 21.9.2016 u Pragu, a jedan od glavnih predavača bio je Dušan Basalo, Senior Partner Atria Group. Dušan je na konferenciji govorio na temu ,,Organizaciona kultura kao deo brenda“. Na konferenciji je prisustvovalo preko 40 HR drektora firmi kao što su Microsoft, PurposeFly, Feurecia Emissions Control Technologies.


Tema koju je Dušan predstavio bila je veoma zanimljiva učesnicima jer predstavlja trend u oblasti HR-a. Učesnici konferencije su najviše bili zainteresovani za način merenja organizacione kulture, ulogu HR-a kao i za situacije u kojima se organizaciona kultura kreće u pogrešnom smeru. Tokom prezentacije posebno je naglašena neophodnost posvećenosti i uključivanja top menadžmenta tokom celog procesa izgradnje organizacione kulture.

Svojim predavanjem, Dušan je upoznao učesnike sa aktuelnostima iz sveta HR, novim metodama koje je Atria Group primenjivala u projektima organizacione kulture, pozitivnim i negativnim primerima sa ciljem da se prodube znanja i veštine u ovoj oblasti kao i stekne know-how koji se može primeniti odmah nakon konferencije.

Pročitaj još

Pročitaje članke sa sličnom temom.