Persona Global je vodeći svetski trening centar, koji se od 1980. godine bavi kreiranjem i izvođenjem profesionalnih programa iz oblasti liderstva, menadžmenta, komunikacije, organizacionog razvoja i prodaje. Više od 50% kompanija koje se nalaze na listi “Fortune 1000” koriste programe Persone Global.

www.personaglobal.com

O Persona Global

Metodologija Persone Global


Personina procesno orijentisana metodologija i alati prilagođeni su potrebama zaposlenih u realnom poslovnom okruženju i njihovom primenom kompanije dobijaju merljive rezultate. Iako su brojna mala i srednja preduzeća korisnici Personinih programa, Personina metodologija je naročito pogodna za velike multinacionalne korporacije. Jon Gornstein, osnivač i predsednik Persone Global, je pionir u oblasti obuke lidera u oblasti organizacionog razvoja i efektivne komunikacije. Tokom svoje dvadesetpetogodišnje karijere, Gornstein je radio u preko 40 zemalja, i pružao konsultantske usluge velikim multinacionalnim korporacijama, koje su, suočene sa pritiskom konkurencije, radile na promeni prodajnih i organizacionih strategija.
Globalni lider, lokalna fleksibilnost
Svi Personini programi su lokalno i kulturološki prilagođeni i oni se danas isporučuju na 40 jezika od strane više od 1000 sertifikovanih trenera širom sveta.

Standardi Persone Global


International Society for Performance Improvement (ISPI) je organizacija posvećena povećanju produktivnosti, razvoju kompetencija i poboljšanju performansi kroz sistemski pristup. Persona Global, čiji je Atria Grupa partner, član je ove organizacije. To znači da se Personina metodologija, treninzi i alati za procenu zasnivaju na visoko razvijenoj tehnologiji za unapređenje ljudskih performansi, što Personi omogućuje da izađe u susret pojedinačnim potrebama svojih klijenata. Ista tehnologija dostupna je i Atria Grupi, kao Personinom predstavniku za Srbiju.
Zasnovan na naučnom istraživanju
ISPI se takođe zasniva na ideji da se procenom stvari bolje unapređuju

Klijenti


Trening i konsalting programi kompanije Persone Global se već godinama uspešno primenjuju u vodećim svetskim korporacijama kao što su: BMW, Mitsubishi, Disney, Coca-Cola, Hitachi, British Airways, Japan Airlines, American Express, IBM, SONY Music Entertainment, Sanofi-Aventis, Canon, Mercedes, Deloitte & Touche, Volksbank, Avon…
Vredno iskustvo
Treninzi i alati Persone Global se koriste u mnogim svetski poznatim kompanijama

Pročitaj još

Pročitaje članke sa sličnom temom.
Atria Talent Management poseduje sveobuhvatno znanje i tehnologije koje će vam pomoći da usvojite najbolju praksu i obezbediti da uvek donosite prave odluke o svojim zaposlenima.