Zašto je SHL Talent Assessments globalni lider za procenu zaposlenih/kandidata
18/01/2017
  • atmadmin
  • Vesti
  • Коментари су искључени на Zašto je SHL Talent Assessments globalni lider za procenu zaposlenih/kandidata

SHL Talent Assessments je globalni lider u oblasti psihometrijske procene koji nudi proverene i naučno utemeljene alate za procenu, podatke za poređenje, tehnologiju i konsultantske usluge koje organizacijama pomažu da procene, odaberu i razvijaju prave ljude za prave uloge.

PO ČEMU SE CEB SHL TALENT MEASUREMENT RAZLIKUJE?


Vodeći broj procena

SHL je svetski lider u broju procena koje se godišnje sprovedu njihovim alatima. Prema zvaničnim podacima ovaj broj je preko 30 miliona procena godišnje što ih pozicionira znatno ispred glavnih konkurenata.

Globalno prisustvo

SHL ima razvijenu globalnu mrežu partnera i distributera koja im omogućava prisutnost u preko 110 zemalja širom sveta, a njihovi alati su dostupni na više od 30 različitih jezika.

Najveći portfolio alata

Preko 1.000 različitih i odmah dostupnih alata za procenu koji precizno mere veštine, ponašanje i učinak i kojima se precizno predviđa potencijal za sve veće oblasti poslova, kao i za sve nivoe u okviru tih oblasti. Ovi alati su dostupni putem interneta, u papir-olovka formatu, putem PC-ja ili telefona. Takođe, dostupno je na stotine različitih formata izveštaja koji informacije predstavljaju jasno i specifično za određene uloge.

Naučna utemeljenost

SHL zapošljava preko 300 industrijsko – organizacionih psihologa širom sveta koji osiguravaju naučni pristup razvoju i kontinuiranom usavršavanju njihovih alata. Svi  SHL alati za procenu su zasnovani na rigoroznim naučnim istraživanjima.

Dokazana ekspertiza

Iza SHL alata za procenu stoji 30 godina istraživanja, tehnoloških inovacija i razvoja ekpertize. Tokom ovog vremena kompanija je formirala do sada najveću svetsku bazu podataka o ljudima na poslu koja stoji u osnovi svih njihovih alata.

Univerzalni okvir kompetencija – UCF

Univerzalni okvir kompetencija stoji u osnovi i povezuje sve SHL alate za procenu. Ovaj okvir kompetencija omogućava organizacijama da precizno i tačno definišu radne uloge, a identifikacija ključnih kompetencija omogućava odabir odgovarajućih alata za procenu.

Klijenti

Preko 6000 zadovoljnih klijenata širom sveta i saradnja sa nekima od najuspešnijih kompanija i najrazvijenijih brendova na svetu > 50% globalnog Fortune 500 , > 80% Financial Times berze (FTSE), i > 50% australijske berze (ASX ).


reseller

Saradnja kompanija Atria Group i SHL Talent Assessments razvija se od 2014. godine nakon što je Atria Group prepoznata od strane kompanije SHL kao vodeća HR konsultantska kuća na teritoriji Srbije. Iste godine ova saradnja je prešla u ekskluzivno partnerstvo i Atria Group postaje ekskluzivni partner i distributer SHL Talent Assessments rešenja u Srbiji. Ovim partnerstvom, našim klijentima u Srbiji učinili smo dostupnim alate koji su najpouzdaniji i najčešće korišćeni za procenu u svetu, kao i sertifikacione treninge za samostalnu upotrebu ovih alata.

Pročitaj još

Pročitaje članke sa sličnom temom.